Blijft mijn device waterdicht na reparatie?

Je device is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Tijdens een scherm reparatie vervangen wij altijd de waterseals, zodat je toestel hopelijk bestand is tegen een ongelukje. Toch raden we nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden.Laat je per ongeluk je device in het water vallen? Dan kun je bij ons altijd terecht voor een waterschade reparatie. Onze specialisten zullen hun uiterste best doen om je device weer werkend te maken. Plan hier je reparatie in.