Heb ik garantie op een reparatie? |OnePlus

Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met originele onderdelen en door OnePlus geautoriseerde specialisten. We spijkeren onze kennis over deze toestellen constant bij. Daarom ontvang je standaard levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade uitgesloten. Ook op refurbished toestellen, batterijen, solderingen en accessoires zit geen levenslange garantie.