Kan ik mijn device opsturen? |OnePlus

Woon je niet in de buurt van een van onze filialen? Geen probleem. Je kunt je smartphone ook naar ons opsturen via de opstuur service. Deze service werkt als volgt: je stuurt je device naar ons op. Wij voeren een diagnose uit, constateren het probleem en maken een offerte op. Hierover nemen we contact met jou op. Na akkoord gaan we aan de slag met de reparatie. Herna zullen we je smartphone, op onze kosten, weer naar je terugsturen. Klik hier om gebruik te maken van de opstuur service.