Wat moet ik doen als ik kies voor een reparatie met een origineel onderdeel? | Apple

Voor een gecertificeerde reparatie (origineel Apple scherm of batterij),  moet de ‘Zoek mijn iPhone’ functie uitgeschakeld zijn. Anders kunnen onze specialisten niet aan de slag met je reparatie. Lees hier hoe dat moet voor een werkend toestel. Is jouw toestel niet meer werkend? Lees dan hier hoe je deze functie deactiveert.