Hoe lang zit er garantie op mijn reparatie? | Apple

Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met originele en de hoogste kwaliteit compatible onderdelen. Ook zijn onze specialisten opgeleid door Apple en spijkeren zij continu hun kennis over deze toestellen bij. Daarom ontvang je standaard levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water en zichtbare gebruikersschade uitgesloten. Ook op refurbished toestellen, batterijen, solderingen en accessoires zit geen levenslange garantie.