Vroeger hadden jullie ook twee typen schermen. Wat is er nu anders? | Apple

In de oude situatie verkochten wij refurbished Apple schermen en ThePhoneLab schermen. Nu wij onafhankelijk service provider van Apple zijn, verkopen wij originele Apple schermen, gefabriceerd door Apple. Daarnaast bieden wij ook ThePhoneLab schermen aan. De iPhone schermen van ThePhoneLab zijn net zo goed als de hoogste kwaliteit die wij altijd verkocht hebben. Niet origineel maar wel een zeer goed goed alternatief om wat geld te besparen op jouw iPhone reparatie. Al met al ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit reparatie!